Prediksjoner: Mai 2019

37 % sannsynlig at Russland vil gjennomføre minst én ny øvelse med skarpskyting utenfor norskekysten det neste halvåret. Bare 18 % sannsynlig at Tripoli vil falle til General Haftar før juli. 19 % sannsynlig at president al-Sisi vil miste makten i Egypt de neste to årene, 10 % at Erdogan vil det, og 8 % sannsynlig for begge to. 40 % sannsynlig at det besluttes å opprette en domstol for IS-medlemmer i løpet av det neste året.

Dette er noen av gj.snittsprediksjonene til deltagerne i denne runden. Her kan du se alle prediksjonene på alle spørsmål. Alle som deltok har fått tilsendt sin individuelle prediksjonskupong, der alle egne prediksjoner er listet og sammenlignet med snittet til alle deltagerne.

Om deltagerne i denne runden
Antall deltagere i denne runden561
Gj.snittlig alder42.87 år
Andel fra forsvarssektoren48.1%
Andel med forsvars- og sikpol. arbeidserfaring33.5%
Gj.snitt antall års forsvars- og sikpol. arbeidserfaring9.94 år
Gj.snittlig interesse for forsvars- og sikpol.6 - ganske stor
Gj.snittlig tro på egen evne til å forutsi forsvars- og sikpol.4 - litt god
Hva predikerte deltagerne i snitt på hvert spørsmål?

Runden var åpen fra mandag 6. mai 2019, kl. 0900, til mandag 13. mai 2019, kl. 0859. Du kan lese mer om alle spørsmålene i denne runden her.

Tripolis fall
Presidenter Egypt Tyrkia
Kina hangarskip
Russland øvelser norskekysten
IS-domstol