Prediksjoner: 2019-spesial

26 % sannsynlig at Representantenes hus vil stille Trump for riksrett i løpet av det kommende året, mens 64 % sannsynlig med 1-3 terrorangrep i Europa der minst 5 personer blir drept. Mest sannsynlig (47 %) vil hverken den russiske eller norske ambassadøren bli kalt inn på teppet av hverandres myndigheter, og det er 72 % sannsynlig at ingen flere vil trekke seg fra atomavtalen med Iran.

Dette er noen av gj.snittsprediksjonene til deltagerne i denne runden. Her kan du se alle prediksjonene på alle spørsmål. Alle som deltok har fått tilsendt sin individuelle prediksjonskupong, der alle egne prediksjoner er listet og sammenlignet med snittet til alle deltagerne.

Om deltagerne i denne runden
Antall deltagere i denne runden598
Gj.snittlig alder42.64 år
Andel fra forsvarssektoren48.2%
Andel med forsvars- og sikpol. arbeidserfaring31.4%
Gj.snitt antall års forsvars- og sikpol. arbeidserfaring9.79 år
Gj.snittlig interesse for forsvars- og sikpol.6 - ganske stor
Gj.snittlig tro på egen evne til å forutsi forsvars- og sikpol.4 - litt god
Hva predikerte deltagerne i snitt på hvert spørsmål?

Runden var åpen fra onsdag 26. desember 2018, kl. 0900, til fredag 5. januar 2019, kl. 2359. Du kan lese mer om alle spørsmålene i denne runden her.