Tre nyheter

Fra og med turneringens 10. runde (juni 2018) er det gjort tre endringer i gjennomføringen av spørsmålsrundene og i publiseringen av resultater.

Hvor sikker er du på svaret ditt? Det er nå mulig å spesifisere hvor “sikker” du føler deg på hvert svar (fra “Bare gjetter” til “Helt sikker”). Denne muligheten dukker opp når du begynner å svare på et spørsmål. Ved svar på mobil kan det være nødvendig å trykke utenfor svarboksen før du går videre til neste spørsmål for å få dette alternativet opp. NB! Dette er helt valgfritt, påvirker ikke din score og brukes bare til å analysere deltageres selvsikkerhet vs. treffsikkerhet på et bestemt spørsmål.

Ønsker du å endre svar mens runden fortsatt er åpen? Etter at datoen for møtet Trump og Kim Jong-un ble publisert halvveis inn i forrige spørsmålsrunde var det flere som ønsket å endre svaret sitt. I lys av dette er det lagt til et ekstra steg i undersøkelsen, som dukker opp etter du har svart på alle spørsmålene, men før den vanlige “takk for besvarelsen”-meldingen. Dette gjør at du kan komme tilbake til undersøkelsen ved å bruke den vanlige lenken i mailen for å endre svarene dine, gitt at spørsmålsrunden fortsatt er åpen og du ikke har trykket forbi denne meldingen. NB! Alle svarene dine registreres uansett, selv om du ikke kommer tilbake for å endre eller “fullføre” undersøkelsen senere.

Fra topp 5 til topp 20. For å gjøre turneringen litt morsommere har det kommet et forslag om å utvide topplistene. Fra og med neste spørsmål vil “topp 5”-listene derfor utvides til “topp 20”. Dette gjelder både topplistene per spørsmål og sammenlagt. NB! Hvis det er noen som ikke har reservert seg fra å bli navngitt hvis en havner på topplistene tidligere, men som ønsker å bli det nå, bare gi beskjed ved å ta kontakt (se nederst på denne siden).

Ellers gjennomføres turneringen allerede i tråd med EUs nye personvernregler. Formålet med og behandlingen av alle opplysninger finnes også forklart her.