Registrering åpnet

Turneringen er nå åpen for registrering! Alle som vil kan delta. Første runde med spørsmål kommer mandag 4. september 2017. Alle som da er registrert, vil motta turneringens første spørsmål.

Du kan registrere deg ved å trykke på knappen “Registrer deg” eller ved å lese mer om registreringen her. Registreringen er åpen for absolutt alle. Er du interessert, så bli med. Kjenner du andre som du tror kan være interessert i å delta, må du gjerne invitere dem også.

For å rekruttere flere deltagere vil turneringen i tillegg promoteres for ulike miljøer de neste månedene. Først vil turneringen publiseres for ansatte ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI). Deretter vil turneringen publiseres for alle i forsvarssektoren. Til slutt vil turneringen publiseres for alle forsvarsinteresserte og allmennheten generelt. Selv om du skulle tilhøre én av disse målgruppene, kan du registrere deg allerede nå eller når som helst på et senere tidspunkt.

Hvis du opplever at spørsmålene er uklare eller har andre innspill til registreringen, vennligst ta kontakt med arrangør av turneringen, Alexander W. Beadle (alexander.beadle@ffi.no).

NB! Personer som allerede er registrert eller har deltatt i tidligere testrunder, trenger ikke registrere seg på nytt.

2 thoughts on “Registrering åpnet

  1. Hei, tusen takk for kommentaren!

   Tenker du på det steget der man kan krysse av hvis man har en av de følgende stillingstitlene i forsvarssektoren: forsker, OF1-OF4, OF5-OF9, OR2-OR4 og OR5-OR9? Hensikten her er å skille ut akkurat disse gruppene, mens de som _ikke_ krysser av for noen av dem vil utgjøre den resterende massen sivilt ansatte i forsvarssektoren (med mange ulike typer stillinger).

   Har jeg forstått spørsmålet ditt riktig? I så fall skal jeg gjøre det tydeligere i skjemaet.

   Mvh,
   Alexander

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.